Toimitusehdot

Yleistä

Kukkasen Puoti on yksityisyrittäjän tarjoama markkinapaikka, jossa tuotteita myy Tmi Kukkasen Puoti (1001496-7 , kukkasenpuoti@gmail.com). Kukkasen Puoti pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, pankki- tai luottokortilla tai Klarnan laskulla, joka on koroton ja kuluton 14 vrk. Lisätietoja Klarnan maksutavoista ja laskusta voit lukea täältä.


Toimitus ja toimituskulut

Toimitustapana meillä käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Kaikki yksittäiset tuotteemme mahtuvat kirjeeseen, luonnollisestikin useamman tuotteen erä voi vaatia pakettitoimituksen. Kirjeet ja paketit lähetetään tavallisena postina.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Toimituskulujen hinta on kiinteä 3,00€ per lähetys Suomeen toimitettaessa. Ulkomaillekin voimme toimittaa, mutta silloin perimme toimituskulut Postin voimassa olevan maksuhinnaston mukaan perustoimituskulun lisäksi. Olethan ennen tilaamista yhteydessä asiakaspalveluumme halutessasi tilauksen toimittamista ulkomaille.


Toimitusaika

Varastossamme olevat tuotteet lähetetään kolmen työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. 


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteiden asiakkaalle saapumispäivästä lukien. Asiakkaan tulee maksaa palautuksen postimaksu itse, toistaiseksi meillä ei ole asiakaspalautussopimusta Postin kanssa. Emme lunasta ja hyvitä ilman postimaksun suorittamista lähetettyjä palautuksia, mutta hyvitämme Postin hinnaston mukaisen postimaksun palautuksista.

Suurin osa tuotteistamme on 1:6 mittakaavassa, mutta luethan tuotekuvauksen ajatuksella, sillä esim. työkalut eivät ole kokonsa puolesta missään yhtenäisessä mittakaavassa. Tämä siis muistutuksena siitä, että katso mitä tilaat, jotta turhilta pettymyksiltä ja palautuksilta vältytään.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Toistaiseksi meidät tavoittaa ainoastaan meilillä osoitteesta kukkasenpuoti@gmail.com.